Tisdag

Vaknade av att det dunkade otroligt mycket i mitt huvud. Känndes lite som det skulle sprängas.
Attans! tänkte jag. Förkylningen har höjds en nivå.
Gick med Nea till dagis och luffsade sedan hem.

Som dom flesta av mina vänner vet så ska jag och min kropp jämt utmärka sig, alltid vara värst på allt:P
Varför bli lite lagom sjuk när man istället kan få åka upp till sjukhuset nästan varje gång:P
Varför nöja sig med en vanlig förkylning? Det är ju såååååååååå svensson:P
En annan satsar ju på bihåleinflammation iaf, så töntigt med vanliga förkylningar.

Gaaaah! Jag blir ärligt talat rätt sur att det jämt ska vara såhär.
Michis var söt och kom upp en sväng. Hon frågade om hon kunnde ta med sig något. En ny kropp svarade jag helt allvarligt. Hon gav mig ingen ny kropp men en bukett med tulpaner.
Det gör ju så man vill börja gråta en skvätt. Michis vet vad en Lotta vill ha, om du vore kille så skulle jag säkert ligga med dig;)

Känns lite bättre nu på kvällen, ska se om jag kan plugga lite på demens provet.
Annars kan jag ju skylla på att jag glömt det:P

Thé är bra har jag hört, ska brygga mig en kanna och dra fram filten.













Alla hjärtans dag, Bite me!

Det är lustigt med just denna dag, det är mening att det ska vara något fint och posetivt men för mig har dte blivit en jobbig dag på ett sätt.
Jag har haft många och långa förhållanden och fått många tillfällen att vissa min kärlek till den man är ihop med på denna dag och givetvis alla andra dagar. Men jag har jämt lyckas varit med någon som totalt dissat denna dag och därför har det inte blivit något speciellt på denna dag, kanske äta nåt gott, köpa en fin persent, pussa extra mycket denna dag. Jag har iof struntat i vad dom tycket och jämt vaktat upp med något extra, köpt en bukett med tulpaner och kanske bakat något gott, för att jag vill vakta upp. Jag tycker om att vara romantisk och tycker om att få romantik.
Därför är denna dag lite sådär tråkig, för det känns som jag ahr så mycket kärlek jag vill ge, men ingen att ge den till eller få heller för den delen. Det är typiskt bittert här idag så därför i veckan så ska jag gå ut och handla mig en stor bukett med min favorit blomma liljor, det är jag baske mig värd!

Over and out!

Jag äter popcorn på ett nyktert sätt

En typiskt fredag idag. Kotten är sjuk så jag har försökt underhålla henne på bästa sätt här hemma. Vi har målat, tittat på film, skålat massa gånger så hon ska få viljan att dricka mera. Har suktat henne med glass och stekt pannkakor ( hon åt en pannkaka och ingen glass)
Jag har fått en hel del gjort, ringt lite samtal om jobb till somaren, fått mitt avlopp i köket renspolat. Så nu förhoppningvis ska man inte bli rädd av att det låter som någon rapar i köket, och man får snabbt som en ninja hoppa ut och spola vatten. Om man inte är hemma när detta händer eller helt enkelt inte hinner så är det en frän doft att avlopp som stöter emot en.
Jag minns så väl en annan fredag när jag kom hem ifrån plugget, dagen innan hade jag storstädat hela lyan och lämnat den i prima skick. Min tanke var när jag kommer hem ska ja dra på njuv musik och lägga mig i ett bad. Istället mötes jag av denna lukt och ville mest lägga ev en liten spya på mattan. Det blev att öppna fönstret och tända rökelser *morr* Så nu kanske man slipper detta.
Jag har ochså plockat isär mitt badkarl medans kotten satt på en stol och läste saga för mig och frågade mig flera gånger - vad gör du mamma? varför då? Vad är däää för nåt?
vad jag gjorde var att sanera underbadkarlet och kom dessutom fram till att jag vill måla om under. Ska genast ringa hyresvärden och berätta min plan och att dom får hämta plåten som blev över. Så mycket mera plats det blev. Skulle kunna köpa vattensäkra lådor att ha under ochså *smider planer*

Nåväl vart var jag?

Jo denna fredag, kotten sover nu och jag hade tänkt mig att försöka mig på hemtentat och äta lite popcorn på ett nyktert sätt.

RSS 2.0